By - admin

Voor- nadelen van custom schoenen.

Voor de echte schoenen kenners onder ons weten alle voordelen en nadelen van custom schoenen, meestal bent u de trendzetter en kunt u uw eigen gang gaan. U kunt een speciale touch toevoegen aan uw schoenen die uw hele outfit afmaken. U kunt kleine kleuren verwerken in uw schoenen waarmee u uw outfit afmaakt. Maar naast de voordelen heeft u ook een aantal nadelen. Deze nadelen zijn niet groot, de nadelen zijn echter wel aanwezig. Voor de custom schoenen moet u meestal de voor en de nadelen op elkaar afstemmen en op basis daarvan uw keuze maken. De custom schoenen kunt u zelf maken of u kunt het laten doen bij een kenner die al veel ervaring heeft. De kenners kunnen meestal vrij snel uw ideeën realiseren en de custom ideeën uitprinten of verven. Samen kunt u praten over wat u wilt met de schoenen.

Kies het ontwerp

Naast het idee is het ontwerp natuurlijk net zo belangrijk. U moet er natuurlijk rekening mee houden dat de kleur op uw schoenen niet met iedere outfit meegaan. Dit is het mooie aan custom schoenen. U kunt uw schoenen volledig naar wens ontwerpen. U kunt de schoenen de kleur geven van uw favoriete outfit of u kunt er juist voor kiezen om verschillende kleuren op uw schoenen te zetten zodat de schoenen redelijk neutraal zijn en bij iedere outfit passen. U kunt naast de kleur ook het ontwerp zelf kiezen. Wilt u een leuke tekening van uw favoriete serie of van u zelf kunt u dit laten tekenen. De designer heeft hier veel ervaring mee, en heeft al honderden verhalen gehoord. En kunnen u precies vertellen wat u beter wel of beter niet kunt doen op uw schoenen. Door jarenlange ervaring is deze informatie vertrouwd en eerlijk.

Actief of rustig

Kiest u voor een rustig of juist een actief ontwerp, dit houd in of u veel kleuren gebruikt of juist weinig. Of u drukke of rustige schoenen heeft. Dit is natuurlijk per persoon verschillend, en hangt af van wat u zelf het leukst vindt. Dit is natuurlijk compleet afhankelijk van uw eigen smaak en kleding stijl, het wordt dan ook aangeraden om uw eigen keuze door te zetten ondanks de mening van andere, u moet zelf met de schoenen rondlopen en de schoenen laten zien aan andere mensen. U kunt zelf een druk patroon kiezen maar u kunt ook rustig op de bank zitten en op een casino spelen en een bet777 plaatsen, wie weet haalt u hier nog profijt uit en kunt u een gratis paar custom schoenen halen. Dit is natuurlijk afhankelijk van het spelletje dat u speelt en of u wel iets, niks wint.

Prijs

De prijs van custom schoenen kan erg oplopen. Dit ligt enorm aan het merk schoenen dat u wilt dragen. Daarnaast is de prijs ook enorm afhankelijk van het ontwerp en degene die het doet. U kunt er voor kiezen zelf stickers te kopen of een bepaalde print zelf op de schoen te verven. Op internet kunt u veel verschillende tips en voorbeelden vinden. U kunt op internet heel specifiek zoeken. Op internet kunt u ook veel gereedschap en tools vinden die u kunt gebruiken om zelf schoenen te customizen. Let wel dat de kwaliteit dan aanzienlijk minder kan zijn dan wanneer u het laat doen bij een persoon die hier al ervaring in heeft en die hier het juiste gereedschap en spullen voor heeft, en daarbij heeft u in de meeste  gevallen ook garantie op de schoenen en het kwaliteit van de verf of stickers die het bedrijf gebruikt.